Witte Genocide

Genocide, het klinkt al gruwelijk. Gelukkig is er geen enkel bewijs van een daadwerkelijke genocide die plaatsvindt jegens witte mensen. Witte Genocide is een hondenfluitje, gebruikt door wit-supremacisten en andere extreemrechtste snuiters, om daarmee een verregaand complot te duiden. Deze complottheorie gaat er van uit dat People of Color, moslims, joden en andere ‘cultuurmarxisten‘ bezig zijn om op een systematische manier, de witte mensen van Noord-Europese afkomst uit te roeien. Een aantal algemeen geaccepteerde theorieën binnen de extreemrechtse kringen zijn die van het islamiseren, Internationale Bankiers (joden), omvolken en homeopathische verdunning.

Kinderen

Het komt er op neer dat de aanhangers van het gedachtegoed van Witte Genocide er van overtuigd zijn dat er doelbewust migranten uit andere landen worden toegelaten, zodat de mannelijke migranten kinderen krijgen met witte vrouwen van Noord-Europese afkomst, om zo de witte bloedlijn te verpesten. Hierdoor sterft het pure blanke ras dus uit en kan er zo gesproken worden over Witte Genocide. En nee, ik verzin dit niet. En nee, ik ben niet onder invloed. En ja, dit is wat sommige mensen echt denken.

Bron: http://www.dutchanarchy.com/anti-white-propaganda-and-the-mainstreaming-effect/
Een van de ‘bewijzen’ voor Witte Genocide is het hardnekkige verschijnsel, zoals afgebeeld in dit plaatje. De misvatting die gemaakt wordt is dat iedereen systematisch gelijkwaardig aan elkaar zou zijn en iedereen trots zou mogen zijn op zijn of haar heritage. Helaas is die gelijkwaardigheid door eeuwenlange onderdrukking er hedendaags nog steeds niet, waardoor de gelijkwaardigheid waarop wit-supremacisten hun argumenten baseren niet valide is.

Lees meer

https://pulitzercenter.org/reporting/myth-white-genocide
https://en.wikipedia.org/wiki/White_genocide_conspiracy_theory
https://www.bbc.com/news/world-africa-45336840
https://en.wikipedia.org/wiki/White_guilt

Een gedachte over “Witte Genocide

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s